Vacature Weekendmedewerker tankstation | Amsterdam-Oost Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

BedrijfsomschrijvingSinds 2002 hét uitzendbureau voor tankstations. Werken op een tankstation begint bij pompkracht. Zoek je afwisselend werk op een tankstation? Vaste baan of enkele diensten? Bij pompkracht maak jij het verschil. Solliciteer bij pompkracht en vind jouw baan. FunctieomschrijvingBen jij bekend in Amsterdam, beschikbaar in het weekend en lijkt het jou leuk om een tankstation te helpen met open diensten? Heb je ervaring in de verkoop en ben je inzetbaar tussen 06:00 - 00:00?
Dan ben jij de nieuwe weekendmedewerker die wij zoeken!
 
Om onze klant te kunnen blijven helpen de invulling van weekend-diensten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een drukbezocht station gelegen in Amsterdam Oost. De locatie kent een grote vaste klantenkring en wordt gerund door een team van gezellige collega's onder leiding van een betrokken manager.
Dit station helpen wij al heel wat jaren op structurele basis met de invulling van het rooster. Open diensten worden tijdig aan ons doorgegeven en wij zoeken naar de collega die de dienst het beste past. We merken dat het ons niet altijd meer lukt om de open weekend-diensten in te vullen, zodoende zoeken we versterking van een nieuwe collega!
Wil jij naast weekend-diensten ook werken op doordeweekse dagen? Dat kan! Wij helpen meerdere tankstations in de regio dus kijken graag met jou naar beschikbare diensten op andere dagen.
Profiel weekendmedewerker tankstation:

Je bent beschibaar op zaterdag en/of zondag en inzetbaar tussen 06:00 - 00:00 uur;
Ervaring op het tankstation, in de verkoop of je wilt onze branche graag leren kennen;
Je bent enthousiast & klantvriendelijk, je helpt iedere klant met plezier en werkt prettig samen met jouw collega's;
Betrouwbaar & verantwoordelijk, jij komt netjes afgesproken diensten na, werkt nauwkeurig en we kunnen op je rekenen.
Functie-eisen- Je hebt relevante werkervaring zoals tankstation, verkoop of winkel; - Je woont in de omgeving (binnen 30 km enkele reisafstand);- Je bent aantoonbaar betrouwbaar;- Je hebt een gastgerichte instelling; je ziet de klanten, zoekt actief contact en helpt hen eerst;- Je bent beschikbaar in het weekend en inzetbaar op verschillende diensten:   06:00-14:00, 12:00-20:00 en 16:00-00:00 uur. ArbeidsvoorwaardenConform Cao
  SollicitatieprocedureEen uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe na de uitzendperiode. Met kans om over te gaan naar een vaste plek of om uit meer tankstations en diensten te kunnen kiezen.
Solliciteren:
Wanneer je binnenkort aan de slag kunt en werken op een tankstation spreekt je aan, dan vragen we je om je in te schrijven viahttps://portal.pompkracht.nl/inschrijven
Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.
Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.
Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 - 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
 

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Detailhandel, winkel

Functie: Administratief

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature